Bekijk tijden en info van Parels van de Peel in onze Agenda

111111111

Agenda

Agenda

Aankomende Activiteiten

Na een lange periode kunnen we eindelijk weer de film Parels van de Peel vertonen, voor 2021 zijn de volgende voorstellingen gepland;

Voorstelling Filmhuis Hofdael te Geldrop

 3 september 2021

Tijdens deze avond wordt zowel de film over de Verborgen Wereld van de Strabrechtse Heide als de Parels van de Peel vertoond bij filmhuis Hofdael in Geldrop, Molenstraat 23 te Geldrop.

Naast de vertoning van beide films, zal Jap Smits, Boswachter en nauw betrokken bij beide projecten een toelichting geven over de film. De kaartjes zijn via de website van het filmhuis te bestellen, via bijgaande link;https://www.filmhuishofdael.nl/film/de-verborgen-wereld-van-de-strabrechtse-heide-en-parels-van-de-peel/

Voorstelling Filmtheater De Nieuwe Scene Venlo,              27 september 2021

In het kader van de beleefweek Limburg wordt onze film Parels van de Peel vertoond in dit filmtheater. Onze film heeft afgelopen jaar de eerste prijs gewonnen bij het Limburgs filmfestival voor de categorie Amateurfilm! Daar zijn we supertrots op.  Jap Smits en Jos van de Kerkhof zullen tijdens deze avond een Q en A verzorgen.

Tickets voor de film zijn via onderstaande link te bestellen;

https://www.nieuwescene.nl/movies/1892/17/parels_van_de_peel

De film is ook op DVD uitgebracht. Deze is  te bestellen via bijgaande link https://www.naturemomentsproductions.com/film-boek-bestellen/

Trailer Parels van de Peel

Voorstelling DOK6 te Panningen 27 september 2020

Op zondag 27 september 2020 zijn er voorstellingen bij DOK 6 Cinema, Raadhuispein 6 te Panningen.  Deze keer in een echte bioscoopzaal. Jarno van Bussel en Mieke Dille zullen dan een toelichting geven. De eerste voorstelling is om 11.00 uur en de tweede om 13.30 uur.

 Via onderstaande link kan je kaartjes kopen.

https://www.dok6cinema.eu/movies/1006/17/parels_van_de_peel

Voorstelling VUE Eindhoven op 4 oktober 2020

Op zondag 4 oktober 2020 zijn er voorstellingen bij  VUE Cinema’s, Nieuwe Emmasingel 20 te Eindhoven. Jap Smits (boswachter) en Mieke Dille zullen dan een toelichting geven. De voorstellingen zijn om 11.00 uur en 12.30.

Via onderstaande link kan je de tickets bestellen;

https://www.vuecinemas.nl/films/film/parels-van-de-peel
De film is ook op DVD uitgebracht. Deze is  te bestellen via onze site en zal vanaf 22 september geleverd worden.  Zie op deze site; film – boek bestellen

De eerste voorstelling vindt plaats bij buitencentrum de Pelen, Moostdijk  15 te Ospel. De voorstelling is buiten op het picknickveld. De film wordt gepresenteerd op een groot led scherm. Hoe kan het mooier dan om in de Peel zelf deze film te beleven.  Jarno van Bussel, natuurfilmer is aanwezig om de film toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

De voorstellingen zijn om 11.00 uur – 13.00 -14.00 en 15.00 uur. Deze voorstellingen zijn uitverkocht.

Voor verdere presentaties volg onze agenda en of http://www.facebook.com/naturemomentproductions

19/08/2018 – 20e Strabrechtse Heidedag
Natuurpoort De Plaetse 71a, 5591 TX heeze

Boek: Beschikbaar vanaf 20 augustus 2018, nu al te bestellen via de bestelpagina

22/09/2018 filmavond Lambertushof Nederweert

Openluchtbioscoop met prachtige natuurbeelden van o.a. Han Meeuwsen, bekend van “de Strabrechtse Heide”. Aanvang 19.30 uur op de Lambertushof. Voor alle inwoners van Nederweert en omstreken. Einde 22.30 uur. Bij slecht weer wordt de avond verplaatst naar de Pinnenhof. Dit wordt tijdig in de media bekendgemaakt.